Skarzysko-Kamienna, PL
Flat

Subject: Interior design
Design office: KUOO ARCHITECTS

Implementation: 2013
Area: 110m2
Location: Skarzysko-Kamienna, Poland.

An apartment in a four-storey building in Skarzysko-Kamienna. A wonderful, four-person family placed their apartment in our hands, and our design was an instant hit which was immediately accepted. Our interview indicated that black and white tones with the addition of natural wood were exactly what the investors were looking for, and that’s what we do best.

The kitchen and dining room space is considerably larger than the living room, because this is where the family’s daily life is concentrated.  The central point of the household is the kitchen island, designed so that the typical cooking and cleaning mess is not visible from outside the kitchen.  

The black table and chairs are a compositional counterbalance to the black high-built wall. Bricks and a fireplace add warmth and a feeling of cosiness. The simplicity of the lighting fills out the design.